Hayırsever İsmail Sarı, Mezarı Başında Anıldı

Bucak ilçesinde yaptıkları hayırlarla adından sıkça söz ettiren İsmail Sarı, vefatının birinci yıldönümünde mezarı başında anıldı

Bucak ilçesinde yaptıkları hayırlarla adından sıkça söz ettiren İsmail Sarı, vefatının birinci yıldönümünde mezarı başında anıldı.

Geçtiğimiz yıl 79 yaşında vefat eden hayırsever İsmail Sarı’yı anmak için mezarına gelen İsmail Şerife Sarı Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri, öğrencileri, ailesi ve tanıdıkları, bugüne kadar yaptıkları hayır işleriyle adından sıkça söz ettiren İsmail Sarı’yı mezarı başında andılar.Sarı’nın mezarı başında dualar edilip karanfiller bırakıldı.

“Örnek bir hayırsever”
Anma törenine katılan vatandaşlar “İsmail Sarı’nın yokluğunun ilk yılındayız. Bucak’a kazandırdığı eserlerle birçok alanda imzası bulunan, Türkiye’ye örnek hayırsever olan İsmail Sarı ismi, özellik engelli çocukların hayatında çok büyük öneme sahip. İsmail Amca ekonomik hayatı içerisinde ‘yaşadığım kente ne katabilirim?’ sorusunu sorarak bu soruya, kentin önde gelenleriyle birlikte yanıt bulma çabasıyla yola çıkmış, örnek bir hayırsever. Burada Şerife Hanım’ın destekleyici yönünün de büyük payı var” ifadelerini kullandılar.

İsmail SarıHayırsever İsmail SarıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.