Hayvancılık Faaliyetleri Koordinasyon Çalıştay’ına katılan Başkan Özel’den Teşekkür

Tarım ve Orman Bakanlığı ile İhtisas Üniversitelerinin Hayvancılık Faaliyetleri Koordinasyon Çalıştayı Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ev sahipliğinde 31.01.2020-02.02.2020 tarihleri arasında gerçekleştirilen Tarım ve …

Tarım ve Orman Bakanlığı ile İhtisas Üniversitelerinin Hayvancılık Faaliyetleri Koordinasyon Çalıştayı Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ev sahipliğinde 31.01.2020-02.02.2020 tarihleri arasında gerçekleştirilen Tarım ve Orman Bakanlığı ile İhtisas Üniversitelerinin Hayvancılık Faaliyetleri Koordinasyon Çalıştayına katılan Bucak Ziraat Odası Yön. Krl. Başkanı Burdur İli Ziraat Odaları Koord. Krl. Başkanı Bilal ÖZEL yaptığı Yazılı açıklamada çalıştay’ın tarım ve Hayvancılığın gelişimi için çok faydalı geçtiğini belirterek çalıştay projelerin hayırlı olmasını diledi .

Başkan ÖZEL “Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ev sahipliğinde 31.01.2020-02.02.2020 tarihleri arasında gerçekleştirilen Tarım ve Orman Bakanlığı ile İhtisas Üniversitelerinin Hayvancılık Faaliyetleri Koordinasyon Çalıştay sonuç bildirgesi ve raporlarının ülkemiz tarım ve hayvancılığına hayırlı olmasını diliyorum. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) yöneticilerini ve akademisyenlerini gerçekleştirmiş oldukları başarılı projeler için kutlarken; Ayrıca Üniversitemizin yanısıra Tarım Orman Bakanlığı temsilcileri ile Burdur Tarım İl Müdürlüğü ve çalışanlarına da tarım ve hayvancılık adına yürütmüş oldukları çalışmalar için ilimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum”dedi .

Tarım ve Orman BakanlığıMAKÜTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.