Hizmet Adamı Başkan Alagöz Yeni Yatırımın Açılışını Yaptı

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün yapımından bitimine kadar öncü olduğu “KULE PARK EĞLENCE MERKEZİ” açıldı.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün yapımından bitimine kadar öncü olduğu “KULE PARK EĞLENCE MERKEZİ” açıldı.

Uzun zamandır Tefenni’de özellikle gençler tarafından vakit geçirebileceği bir alanın, bir eğlence merkezine ihtiyaç duyulması Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ü harekete geçirmişti.

Gençlerin isteğine kayıtsız kalamayan Alagöz gençlerin vakit geçirip mutlu olabileceği “KULE PARK EĞLENCE MERKEZİ projesini tamamlayarak açılışını yaptı.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz açılış konuşmasında, "Tefennide ki gençlerimiz Antalya ve Denizli gibi çevre illerdeki aktiviteleri aramaması için bu aktiviteyi yapmaya çalıştık." dedi.

Açılışta konuşan Tefenni Kaymakamı Mustafa Caner Culukar, ”Cumhuriyetimiz kutlandığı bugünde böyle güzel bir açılış beni mutlu etti. Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum. Böyle aktiviteleri çocuklarımızın hizmetine sunmak ve ilçemize kazandırmak bizleri mutlu etti. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum.” Şeklinde konuştu.

Açılışa Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, Tefenni Kaymakamı Mustafa Caner Culukar, MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte ve diğer partililer ile beraber vatandaşlar da katıldı.

AÇILIŞI YAPILAN YERLER

Kapalı Çocuk Oyun Eğlence Merkezi
Go Kart Pisti
Tefenni Saat Kulesi
Luna Park
Okçuluk Alanı
Tefenni Belediye Spor Satış Mağazası

tefenni belediyesiÜmit AlagözKULE PARK EĞLENCE MERKEZİTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.