Hüseyin Dalgar kimdir? İşte Hüseyin Dalgar'ın biyografisi

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Hüseyin Dalgar kimdir? Rektör Hüseyin Dalgar hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz...

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Hüseyin Dalgar kimdir? Rektör Hüseyin Dalgar hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz...

Hüseyin Dalgar Kimdir?

Hüseyin Dalgar, 1978 yılında Burdur'un Bucak ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Bucak'ta tamamlayan Hüseyin Dalgar, 2000 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. 2006 yılında aynı üniversitede doktora eğitimine başladı. 2012 yılında doktorasını tamamladı.

İdari Görevleri

Hüseyin Dalgar, akademik kariyerinin yanı sıra idari görevlerde de bulundu. 2003-2006 yılları arasında Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü'nde bölüm başkan yardımcılığı yaptı. 2006-2007 yılları arasında Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'nda müdür yardımcılığı yaptı. 2007-2008 yılları arasında Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'nda müdür olarak görev yaptı. 2015-2018 yılları arasında Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı olarak görev yaptı. 2017-2023 yılları arasında Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektör Yardımcısı olarak görev yaptı.

Kitapları

Hüseyin Dalgar'ın yayımlanmış üç kitabı bulunmaktadır. Bu kitaplar şunlardır:

Mermer Sektörü İşletmelerinin Muhasebe ve Finansman Sorunları (2009) Kurumsal yatırımcılar olarak emeklilik yatırım fonlari ve performanslarının değerlendirilmesi (2012) SPK lisanslama sınavlarına hazırlık (2014)

Rektörlük Görevi

Hüseyin Dalgar, 2023 yılında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü olarak atandı.

Hüseyin DalgarbiyografiTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.