Icardi, Süper Lig'de bir efsanenin izinde

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Süper Lig'de bir efsanenin izinde. Burak Yılmaz'ın rekoruna ortak olan Icardi, Başakşehir maçında gol atması halinde bu rekorun yeni sahibi olacak.

Galatasaray'ın yıldızı Icardi, Burak Yılmaz'ın rekoruna ortak oldu

Süper Lig'de fırtına gibi esen Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, üst üste 11 maçta gol atarak Burak Yılmaz'ın rekoruna ortak oldu.

Icardi, ilk 11 çıktığı son 11 maçta Kayserispor, Alanyaspor, Beşiktaş, Başakşehir, İstanbulspor, Sivasspor, A.Gücü, Fenerbahçe, Trabzonspor, Gaziantep FK ve Samsunspor'a toplam 18 gol attı.

Galatasaray'ın Başakşehir ile oynayacağı maçta gol atması halinde ise bu rekorun yeni sahibi olacak.

Icardi, Süper Lig'de bir efsanenin izinde

Icardi'nin bu performansı, Süper Lig'de bir efsanenin izinde olduğunu gösteriyor. Trabzonspor'da oynadığı dönemde üst üste 11 maçta gol atan Burak Yılmaz, bu alandaki rekorun sahibi.

Icardi, Başakşehir maçında gol atması halinde bu rekoru egale edecek ve Süper Lig tarihindeki en iyi forvetlerden biri olarak adını tarihe yazdıracak.

Mauro Emanuel IcardiSüper LigefsaneTürkiyeİstanbul

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.