İİMEK Toplantısı Vali Arslantaş Başkanlığında Yapıldıı

Burdur İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaşın başkanlığında yapıldı.

Burdur İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaşın başkanlığında yapıldı.

Toplantının başında Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ramazan Erdim tarafından yapılan sunumun ardından gündemde yer alan maddelerin görüşülmesine geçildi.

Burdur İli işgücü verileri ile 2020 yılı denetim kurulu raporlarının değerlendirildiği toplantı Açılması teklif edilen meslek edindirme kurs teklifleri ile mesleki ve teknik eğitim okullarında açılması düşünülen yeni alan/dal tekliflerinin görüşülmesi ile devam etti.

Toplantı bir önceki kurul kararlarının değerlendirilerek görüş ve önerilerin sunulmasıyla sona erdi.

Vali Arslantaş başkanlığında yapılan toplantıya Burdur Belediye Başkanı Yardımcısı Hasan Duygulu İl Özel İdare Genel Sekreteri Asım Ertilav Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ramazan Erdim İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay BAKA Burdur Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Yücel Yıldırım İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Mehmet Yörük Ticaret İl Müdürü Aylin Sadice Çağlar Makü Muhasebe ve Finans Ana Bilim Dalı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Osman Tuğay   Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Metin Sipahi TİSK Temsilcisi Yıldıray Özbay TÜRK-İŞ Temsilcisi Mustafa Onay Hak-İş Temsilcisi Ercan Karaca ve Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Temsilcisi Selçuk örnek katıldı.

iimek toplantısıAli ArslantaşTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.