İl Genel Meclisinde Bütçe Görüşmeleri Sürüyor

Burdur İl Genel Meclisi 2020 bütçe görüşmelerine devam ediyor. 1 Kasım 2019 Salı günü başlayan bütçe görüşmeleri yasal süreç olan 20 günde tamamlanması planlanıyor. Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık başkanlığında Burdur İl Özel …

Burdur İl Genel Meclisi 2020 bütçe görüşmelerine devam ediyor. 1 Kasım 2019 Salı günü başlayan bütçe görüşmeleri yasal süreç olan 20 günde tamamlanması planlanıyor. Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık başkanlığında Burdur İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Salonu’nda saat 16.00’da toplanan meclis üyelerine ilimiz kurum müdürleri de sunum yapıyorlar. Bakanlık ve Özel İdaresi yatırımları hakkında sinevizyon eşliğinde sunumlarda bulunuyorlar. İlimizde yapılan ve yapılmakta olan hizmetler hakkında bilgilerde bulunup, il genel meclisi başkan ve üyelerinin sorularını yanıtlıyorlar.

BU YIL Kİ TAHMİNİ BÜTÇE NE KADAR OLACAK?

Kanuni süreç gereği 20 günde tamamlanması planlanan bütçe görüşmelerinde 2020 tahmini bütçe 91 milyon TL olarak planlandı. Halen görüşmeleri devam ettiği için bu tahminin bütçenin üstüne çıkılması mümkün olabilecek. Bu arada geçen yıl 2019 yılı tahmini bütçesi 106 milyon lirayla karara bağlanmıştı.

Kaynak: Çağdaş Burdur Gazetesi

İl Genel Meclisinde Bütçe GörüşmesiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.