İl Tarım ve Orman Müdürlüğü İscehisar ilçesinde arazi kontrolü yaptı.

Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarım arazilerinin etkin kullanılması amacıyla başlattığı projelerin denetim ve kontrollerini sürdürüyor.

Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Tarım Arazilerinin Etkinleştirilmesi Projesi çerçevesinde yüzde 75 hibeli dağıtılan tritikale ve Reis çeşidi buğday tohumlarının arazi kontrollerini yaptı.
Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarım arazilerinin etkin kullanılması amacıyla başlattığı projelerin denetim ve kontrollerini sürdürüyor. Bu çerçevede ekipler Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesinde arazi kontrolü yaptı. Yüzde 75 hibeli dağıtılan Tritikale (Tatlıcak97 çeşidi ) ve Buğday (Reis çeşidi ) tohumlarının arazi kontrollerini yapıldı.
Öte yandan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlileri Kırsal Kalkınma Fonu (IFAD) Projesi kapsamında Bahçecik köyünde halk katılımıyla toplantı düzenlendi. Toplantıda köyün mevcut yapısı ve sosyo-ekonomik durumu ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğütarımkırsal kalkınma fonuTürkiyeAfyonkarahisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.