İlçe Emniyet Müdürü Bede’den NNC Medya’ya Ziyaret

Bucak İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Erdener Bede, NNC Medya'yı ziyaret ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Bucak İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Erdener Bede, NNC Medya'yı ziyaret ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Erdener Bede, doğru, ilkeli ve objektif görev anlayışıyla, kamuoyunu ülke ve dünya gerçekleriyle buluşturan basının, farklı görüşlerin seslendirilmesine de olanak tanıdığını söyledi. Basının, toplumu düşünmeye, araştırmaya ve doğru sonuçlara ulaşmaya yönlendirdiğini vurgulayan Bede, “Basının bu önemli sorumluluklarını yerine getirebilmesi için meslek etiğini her şeyin üstünde tutması ve kişilik haklarına saygılı habercilik anlayışını benimsemesi gerekmektedir. Bucak’ta ilçe haberlerini hızlı ve doğru bir şekilde kamuoyuna ulaştıran NNC Medya’yı, Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Nanecioğlu’nu ve NNC Medya çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum ” dedi.

NNC Medya Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Nanecioğlu da ziyaretlerinden dolayı Bucak İlçe Emniyet Müdürü Bede’ye ve emniyet mensuplarına teşekkür etti.

mustafa erdener bedeçalışan gazeteciler gününnc medya ziyaretTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.