İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN BUCAK BELEDİYESİNE SİPERLİK HİBESİ

Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar ürettiği siperlikleri hibe etmeye devam ediyor.

Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar ürettiği siperlikleri hibe etmeye devam ediyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Neşet YAZAR; “Tıbbi maskeler öncelikle hastalığı barındıran insanların hapşırarak veya öksürerek virüsü başkalarına bulaştırmamasını sağlar. Bununla birlikte maskeler, elden ağza virüs bulaşmalarını önleyebilir. Maske kullanmanın yanında halkımız Sağlık Bakanlığımızın önerdiği koruyucu tedbirlerin tamamına riayet etmelidir.” tespitinde bulundu.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal,”İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından üretilen koruyucu yüz siperliği,Bucak Belediye personeline teslimatını yaptıklarını belirten Başkan Ünal, “bu süreci bir birimize yardım ederek atlatacağız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Neşet YAZAR ’da bu kapsamda ürettikleri koruyucu yüz siperliklerini belediye personelimize teslim ederek desteklerini esirgemediler. Bu davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

neşet yazarsiperlik hibe bucakTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.