İLÇELERDE CORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ SÜRÜYOR ALTINYAYLA DEZENFEKTE EDİLDİ

Corona Virüs'e karşı tedbir alan Dirmil-Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, Altınyayla İlçesi'nde toplu kullanım alanlarını dezenfekte ettirdi. Altınyayla'da bulunan üm resmi kurumlara, park ve bahçelere, tüm toplu yaşam alanlarına yönelik dezenfekte çalışmaları sürüyor.

Corona Virüs’e karşı tedbir alan Dirmil-Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, Altınyayla İlçesi’nde toplu kullanım alanlarını dezenfekte ettirdi. Altınyayla’da bulunan üm resmi kurumlara, park ve bahçelere, tüm toplu yaşam alanlarına yönelik dezenfekte çalışmaları sürüyor. Başkan Serttaş: “İlçemizde Koronavirüs tedbirleri kapsamında tüm resmi kurumlara, park ve bahçelere, tüm toplu yaşam alanlarına yönelik dezenfekte çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirler ve açıklanan önlemler, her birimiz ve ülkemiz için hayati önemdedir. Lütfen uyarılara kulak verelim özenle uygulayalım.”

 

dezenfekte çalışmalarıCoronavirüsburdur coronavirüsTürkiyeBurdurÇavdır

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.