İLCEMİZDE CUMA NAMAZI KILINACAK ALANLARDA HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Bucak ilçesi genelinde cami ve mescitlerin ibadete açılması, cuma namazlarının kılınmaya başlanması hususlarında çalışmalar gerçekleştirildi.

18.05.2020 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde cami ve mescitlerin ibadete açılmasına yönelik bir irade oluşmuş, bu kapsamda alınacak tedbirler değerlendirilmiş ve bu doğrultuda İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliğine uygulamaya ilişkin bir genelge gönderilmişti.

Burdur'un Bucak ilçesi genelinde cami ve mescitlerin ibadete açılması, cuma namazlarının kılınmaya başlanması hususlarında çalışmalar gerçekleştirildi. İlçemiz de Kaymakamlığımızca ilçe merkezi ile köylerimizde alanlar belirlendi. İlce Kaymakamı Erol Tanrıkulu Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Çiçek ilçe Müftüsü Mehmet Ersöz belirlenen alanlarda incelemelerde bulundu. İlce Kaymakamı Satın Erol Tanrıkulu Hazırlıkların tamamlandığını ifade ederek Cuma namazını eda etmek üzere Sokağa çıkma yasağı dışında kalan vatandaşlarımız için kaymakamlığımızca belirlenen alanlara gelirken abdestli ,maskeli ve seccadeleriniz ile birlikte geliniz. ayrıca belirlenen yerlerdeki kapasite ve sosyal izolasyon kurullarına riayet ediniz .Rabbim kılacak olduğunuz namazlarımızı kabul eylesin. Dedi

cuma namazıErol TanrıkuluTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.