İLK VAKANIN ARDINDAN PAZARDA ÖNLEMLER DE SIKILAŞTI

Bucak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri pazara alışveriş için gelen vatandaşlara ve pazar esnafına maske dağıttı.

Bucak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri pazara alışveriş için gelen vatandaşlara ve pazar esnafına maske dağıttı.  Maske dağıtımının yanında pazara girişlerde ateş ölçerle hem pazar esnafı hem de pazar alışverişe gelen vatandaşların ateşleri ölçülerek tedbir alınmaya devam ediyor. Corona Virüs tedbirleri kapsamında kent genelinde birçok çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Vatandaşımızın sağlığı için, Corona virüsle mücadele ederek her anlamda yanlarında olmaya gayret ediyoruz.” dedi.

Pazar ve market gibi toplu yaşam alanlarının çok önemli olduğuna işaret eden Başkan Ünal “Corona virüs ile mücadele ediyoruz ancak bir taraftan da hayat devam ediyor. Bugünde pazar pazarımızda taşıyıcı olabilme ihtimaline karşın, tüm vatandaşlarımıza maske dağıtıyoruz. Bulabildiğimiz müddetçe maskeleri de yettiği ölçüde halkımıza ücretsiz dağıtmaya başladık devam ediyoruz. Ancak vatandaşımızın da maske konusunda kendi önlemini almasını rica ediyoruz. Olası bir hastanın olması durumunu da göz önünde bulundurarak ateş ölçerlerimizle ateş ölçümü yaparak kontrollerimizi yapıyoruz. Bu konuda belli bir gayret ortaya koyarsak salgınla mücadelede başarılı olabiliriz. Önemli olan salgının yayılmasını önlemek. Vatandaşlarımızın 3 adım kuralına riayet ederek dikkatli davranması bu mücadelede en büyük faktör, Vatandaşlarımızdan dışarıya çıkma zorunlulukları olmadıkça evden kalmalarını istiyoruz. İnşallah en az zararla, hasarla bu dönemi ve bu salgını bitireceğimize inanıyorum hepinize sağlıklı günler diliyorum”  ifadelerini kullandı.

bucak korona virüsburdur korona virüsTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.