İlyas Yalçıntaş'ın Verdiği Dev Konser İle Festival Sona Erdi

Sandıklı Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Sandıklı Termal Turizm Festivali, 5 günlük yoğun programın ve konserlerin akabinde sona erdi.

İLYAS YALÇINTAŞ’IN VERDİĞİ DEV KONSER İLE FESTİVALİMİZ SONA ERDİ

Sandıklı Belediyemiz tarafından geleneksel olarak düzenlenen Sandıklı Termal Turizm Festivalimiz, 5 günlük yoğun programın ve konserlerin akabinde sona erdi.

Festivalin 5. Ve son gününde gurbetçi hemşehrimiz İbrahim Özer sözü ve besteleri kendisine ait olan şarkıları festival alanımıza gelen kardeşlerimize söyleyerek festivalimiz başladı.

Daha sonra 5 gün boyunca festivalimizin hem sunuculuğunu hem de showmanliğini yapan Doğukan Alsay sahne alarak, ilçemizdeki hemşehirlimizle dj eşliğinde, güncel tempolarla gecenin fitilini ateşledi.

Son olarak gecenin finalinde büyük kalabalık tarafından heyecanla beklenen sanatçı İlyas Yalçıntaş sahne alarak, vatandaşlarımıza güzel bir konser verdiler.

Konserde Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl ve bir önceki dönem Afyonkarahisar Belediye Başkanı, şimdi ki İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, sanatçımız İlyas Yalçıntaş’a plaket takdim ettiler.
Festivalimizin ana sponsoru Okkanlı Petrol İşletme Sahibi Ahmet Yılmaz’da kendilerine çiçek hediye ederek, Sandıklımızdaki SMA hastası minik kızımız Azra için aile olarak 150 Bin TL bağış yardımında bulundular.

Gecenin sonunda Festivalimizin organizasyon firması olan Gizem Prodüksiyon Hamza Top, SMA Hastası Azra kızımız için sponsor olduklarını, Emirdağ’da düzenlenen festivalde de kendisi için yardım toplanacağını, bu festivalin yapılış amacının SMA Hastası kızımızın %83 olan kampanyasının tamamlamak istediklerini, inşallah güzel bir uğurlama töreni ile kendisini tedavi için yurt dışına göndereceklerini ifade ettiler.
#drmustafaçöl #sandıklıbelediyesi #sandıklı

Sandıklı BelediyesiFestivalDr.Mustafa Çölİlyas YalçıntaşTürkiyeAfyonkarahisarSandıklı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.