İmam Hatip Öğrencileri Mevlid Kandili Programı Hazırladı

Bucak Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri Hz Peygamberimizin dünyaya teşrifleri dolayısıyla hazırlamış oldukları Mevlid Kandili programını bu yıl Taşyayla Köyünde Taşyayla köyü Merkez Camiinde gerçekleştirdiler. Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman …

Bucak Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri Hz Peygamberimizin dünyaya teşrifleri dolayısıyla hazırlamış oldukları Mevlid Kandili programını bu yıl Taşyayla Köyünde Taşyayla köyü Merkez Camiinde gerçekleştirdiler.

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Damarcan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şube Müdürü Remzi Demirdağ ile birlikte köy sakinleri teşrif ettiler.Programda okulumuzun Müdür Yardımcısı Mehmet Gökmen Hz Peygamberin aile ve çocuk sevgisini hadis ve ayetler ışığında anlatan vaazı ile birlikte okulumuz öğrencilerinin okumuş olduğu Kuran-ı Kerim tilaveti ve Hz Peygamberimiz sevgisini içeren ilahiler okundu.Program okulumuz öğrencilerinin okumuş olduğu Hatmi Şerif in duası ve tesbih namazı ile birlikte sona erdi.

Köy sakinlerinden emekli İmam Abdullah Güzel “Mevlid Kandili programını köyümüzde gerçekleştiren İmam Hatip Lisemize köyümüze güzel bir Kandil gecesi yaşattıkları için teşekkür ediyorum ve hepsinden Allah razı olsun diyoruz” dedi.

Mevlid Kandili ProgramıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.