İncir fidanları Bucak'a geldi, Aralık'ta toprakla buluşacak

Eğirdir fidanlığında yetişen incir fidanları Burdur'un Bucak ilçesi Melli bölgesinde dondan etkilenmeyecek şekilde beklemeye alındı.

Eğirdir fidanlığında yetişen incir fidanları Burdur'un Bucak ilçesi Melli bölgesinde dondan etkilenmeyecek şekilde beklemeye alındı.

Eğirdir fidanlığında yetişen incir fidanları Melli bölgesinde dondan etkilenmeyecek şekilde beklemeye alındı.

Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy, İncir fidanlarının Eğirdir Fidanlığında yetiştiğini ve Aralık ayında özellikle Kızılseki, Çobanpınar ve Kocaaliler'de toprakla buluşacağını söyledi.

İncir fidanlarının yanısıra koruma kontrol ve orman yolu yapım çalışmalarının kesintisi devam ettiğini belirten Müdür Mustafa Ersoy, " İncir fidanlarimiz Eğirdir fidanlığımızda yetişti.Dondan etkilenmeyecek şekilde  Melli bölgesinde beklemeye alıyoruz ve Hayırlısıyla Aralık ayında özellikle Kızılseki, Çobanpınar  ve Kocaaliler de toprakla buluşuracağız.

Kızılseki de çalılık ve açıklık orman sahası, İncir dikimi için Dozerle hazırlanıyor. Kızılseki halkımızada İnşallah Gelir getirici proje ile incir bahçesi kazandıracağız.

Koruma kontrol ve orman yolu yapım çalışmaları  kesintisiz devam ediyor.

Yöremizin orman nimetlerinden elde edilen ürünlerle katma değer sağlanan, Çelenk üretimi ve Defne yaprağı  çalışanlarına bereketli olmasını diledik.

Üretime katkı  veren, hizmet üreten ,emek veren tüm mesai arkadaşlarıma  Teşekkür ediyor,  kazasız belasız çalışmalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Eğirdir fidanlığıBucak Orman İşletmeMustafa ErsoyTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.