İNMAK açılışa özel fiyatlar ve kalitesiyle hizmetinizde

Bucak'ta Mamaklı Evkur güvencesiyle hizmete açılan İNMAK'ta açılışa özel fiyatlar sizleri bekliyor.

Yıllardır Bucak Halkına hizmet vermekte olan Mamaklı Evkur siz değerli Bucaklı Hemşehrileri için yenilenen yüzü ile İNMAK adıyla hizmetinizde...

Bucak Halkının ihtiyaçları doğrultusunda hizmet veren İNMAK, hem ismini hem de konseptini yenileyerek, zengin ürün yelpazesi ve her ihtiyaca yönelik ürün çeşitleriyle kalite ve estetiği sizlere sunuyor. 

2019 yılına kadar Mamaklı Evkur olarak sadece evkur sektöründe hizmet verdiklerini belirten Raziye Tok, artık inşaat ve mobilya sektöründe ses getirdiklerini söyledi.

Evkur işletmesinin ardından işleri büyüten Raziye Tok, PVC, Çelik kapı, oda kapısı, mutfak dolabı, demir kapı, lake kapı gibi birçok ürünü de işletme bünyesine katarak ürün yelpazesini genişletti.

İnci Mobilya Konsept ile 2 yıldır Bucak'a hizmet veren Raziye Tok, Bucak'a kazandırmış olduğu İNMAK ile mobilya ve inşaat sektörünü birleştirerek artık Bucak Halkına hizmet veriyor.

Tüm bütçelere her cebe uygun ürünleri bünyesinde barındıran İNMAK'a gelerek, dilediğiniz kalitede ürünü uygun fiyatlarla temin edebilirsiniz.

Cester oturma grupları 17500 yerine 14500, Çelik kapı 2500 den başlayan fiyatlarla sizleri bekliyor.

İNMAK'ta Neler Var ?

Mobilya ve inşaat ürünlerine dair her kalite ürünü bulabileceğiniz İNMAK'ta; banyo dolapları, tezgah çeşitleri, seramik çeşitleri, iç ve dış kapı çeşitleri, laminant parke, oturma grubu, yatak odaları, misafir odalar, yemek masaları ve halı çeşitleri bulunuyor. Halı çeşitlerinde iddialı olduklarını belirten İNMAK İşletme Sahibi Raziye Tok, 'her kalite ve hep cebe uygun fiyatlarda ürünleri bulunduruyoruz." dedi.

İNMAK'ta Açılışa Özel İndirimler

Açılışa özel indirimli fiyatlar olduğunu da vurgulayan Tok, " Yıllardır Bucak Halkına Mamaklı Evkur adı ile hizmet veriyoruz. Yeni mağazamız ile estetik mobilya çeşitlerini ve inşaat sektörü için yapı malzemelerini uygun fiyatlarla hemşehrilerimize sunmayı amaçladık. Bucak Halkının en güzelini hakettiğini bildiğimiz için garantili ürünlerimizi işletmemizde görmeye davet ediyorum. Tüm Bucak Halkını mağazamıza bekliyoruz. " sözlerini kullandı.

İNMAK Yapı Market ve Mobilya TEL: 0552 404 5176 Adres: Yeni Mahalle Kapalı Perşembe Pazarı Balıkçılar Karşısı Bucak / Burdur İNMAK Fotoğrafları için tıklayın...

Bucak yapı marketBucak mobilyaİNMAK Yapı MarketTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.