İNMAK Yapı Market'ten Bucak'ta yaşayan depremzedelere destek

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet vermekte olan İNMAK Yapı Market, depremzedelere hizmet veriyor.

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet vermekte olan İNMAK Yapı Market, depremzedelere hizmet veriyor.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 2 depremin ardından, 10 ilde yıkım yaşanması ile birlikte deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlar belirlenen yerlere giderek orada yaşamaya başladılar.
Belirlenen yerler arasında bulunan Burdur'un Bucak ilçesine gelen ve burada yaşayan depremzedelerin eksik malzemeleri olduğunu duyduklarını belirten İNMAK Yapı Market işletme sahibi, depremzede olduğuna dair evrağı ile gelen vatandaşlara yardımcı olacaklarını söyledi.
İNMAK Yapı Market İşletme Sahibi Raziye TOK tarafından yapılan açıklamada, " Herkese merhaba Türkiye'nin bu zor zamanında Bucak'a gelen depremzede vatandaşlarımızın biz de yanındayız. Birlik ve beraberlik vaktinde İNMAK Yapı market olarak yardımcı olmak istiyoruz.
Mobilya ve ev eşyası ihtiyacı olan vatandaşlarımıza elimizden geleni yapmaya hazırız. Resmi kurumdan depremde de olduğuna dair evrakları ile gelmeleri rica olunur." dedi.

İNMAK Yapı Marketdepremzede yardımTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.