İrem Derici Muhteşem Performansıyla Renklendirdi

Tefenni'nin 19. Geleneksel Barutlu Su Şenlikleri'nin üçüncü gününde İrem Derici sahne alarak coşkulu anlar yaşattı.

Burdur'un Tefenni ilçesinde bu yıl düzenlenen 19. Barutlusu Şenlikleri'nin üçüncü gününde İrem Derici sahne aldı. Program, Doğukan Alsay'ın sunumuyla başladı ve coşkulu bir atmosferde geçti.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, bu eğlenceli gecede sahneye çıkarak birbirinden güzel şarkılarını Tefenni halkı için seslendirdi. İzleyiciler, İrem Derici'nin performansıyla keyifli anlar yaşayarak güzel anılar biriktirdi.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 19. Geleneksel Barutlu Su Şenlikleri'nin üçüncü gününün de coşkuyla geçtiğini belirtti. Katılan tüm halka teşekkür eden Başkan Alagöz, akşam saat 20.30'da başlayacak olan Ali KINIK konseri için tüm halkı Barutlu Su Şenlik alanına davet etti.

Barutlu Su Festivali'nin coşkulu etkinlikleri, renkli programlar ve ünlü sanatçıların sahne performanslarıyla Tefenni halkına keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor.

tefenni Barutlusu şenlikleribarutlu su şenlikleriTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.