İŞ ADAMI MUSTAFA GÜN ”FİYATLARIMIZDA ARTIŞ YOK!”

Devlet emlak piyasasını canlandırmak için birinci el ve ikinci el konutlara yönelik uygun faizli kredi kampanyası başlattı.

Devlet emlak piyasasını canlandırmak için birinci el ve ikinci el konutlara yönelik uygun faizli kredi kampanyası başlattı. 15 yıla varan yüzde 0,64 faizli kredi ortaya çıkınca emlak piyasası da hareketlendi.

Üç kamu bankası ekonomiyi canlandırmak adına çeşitli kredi paketleri hazırladı. Faiz ve vade avantajı olan konut kredisi ile finansman koşullarının uygun olmasıyla birlikte konut fiyatları yükseldi.

Burdur’da inşaat sektöründe hizmet veren Günoğlu Group;

kamu bankalarının faiz oranlarını düşürmesinin konut piyasasını olumsuz yönde etkilediğini söyledi. Gün, “Deprem oluyor kiralar artıyor, salgın oluyor fiyatlar artıyor. Şimdi faizler düştü talep arttı, konut fiyatları yükselişe geçti. 50 bin TL’lik yer oldu 70 bin TL. Bu durum biraz saman alevine benziyor. Biz her zaman olduğu gibi bugün de vatandaşımızın yanındayız. Fırsatçı olmadık olmayacağız. Biz konut fiyatlarımızı artırmadık. Aynı fiyat aralığında satışlarımızı sürdürmekteyiz ” şeklinde konuştu.

emlak piyasasıMUSTAFA GÜNTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.