İş insanı Mehmet Cadıl, banisi olduğu okulda öğrencilere otomobil sözü verdi

Portsan Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cadıl, banisi olduğu Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi'nde öğrencilere hitap etti. Cadıl, okulda eğitim gören ve 2023-2024 eğitim-öğretim yılında YKS'de ülke genelinde ilk 75'e giren öğrenciye otomobil hediye edeceğini söyledi.

İŞ İNSANI MEHMET CADIL, BANİSİ OLDUĞU OKULDA ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Portsan Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cadıl, banisi olduğu Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle buluştu. Dün saat 08.30’da okul bahçesinde öğrencilere hitap eden Okulun Banisi Mehmet Cadıl, öğrencilerden başarılı, ahlaklı ve tutumlu olmalarını istedi. Okulda her şeyin bir bütün halinde olduğunu, bir tanesi eksik olunca başarının mümkün olmadığını aktaran İş İnsanı Mehmet Cadıl, başarılı öğrencileri onurlandırmanın da başarıya giden yolda motive edici etken olduğunu ifade etti. Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi’nde eğitim-öğretim gören ve 2023-2024 eğitim-öğretim yılında YKS’de ülke genelinde ilk 75’e giren öğrenciye otomobil hediye edeceğinin sözünü verdi.

Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi Banisi İş İnsanı Mehmet Cadıl, okulun başarısı hakkında da konuştu. Öğrencilere hitaben konuşan Cadıl, her anlamada başarılı olan okulların da üst yönetici ve idareciler tarafından onurlandırılmasının başarıya giden yolda motive edici olacağına vurgu yaptı.

Mehmet CadılöğrencilerotomobilsözBucak Mehmet Cadıl Anadolu LisesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.