İşadamı Mehmet Cadıl’dan Dereceye Girenlere Ödül

Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi'nde düzenlenen karne töreninde konuşan okulun Banisi İşadamı Mehmet Cadıl, hayatta başarılı olmanın sırrının çalışkan, dürüst, ve ahlaklı olmaktan geçtiğine vurgu yaptı.

Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi’nde düzenlenen karne töreninde konuşan okulun Banisi İşadamı Mehmet Cadıl, hayatta başarılı olmanın sırrının çalışkan, dürüst, ve ahlaklı olmaktan geçtiğine vurgu yaptı. 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı bugün itibariyle sona erdi. Okullarda karnelerini alan öğrenciler yaz tatiline girdi.

Bucak’ta diğer okullarda olduğu gibi Bucak Anadolu Lisesi’nde de karne töreni düzenlendi. Okulun Banisi Hayırsever İşadamı Mehmet Cadıl’ın da katıldığı karne töreninde sevinç ve hüzün bir aradaydı. 4 yıllık lise öğrenimini tamamlayan ve karnelerini alan son sınıf öğrencileri bir taraftan karne heyecanı yaşarken bir taraftan da okuldan arkadaşlarından, öğretmenlerinden ayrılmanın hüznünü yaşadı.

Karne töreninde başarılı öğrencilere hediyelerini veren okulun Banisi İşadamı Mehmet Cadıl öğrencilere yönelik yaptığı konuşmada çalışkan, dürüst ve ahlaklı olmalarını tavsiye ederek başarılarının devamını diledi. İşadamı Mehmet Cadıl, “Hayat bir maraton gibidir, devamlı koşmak zorundasınız, bu yaşıma geldim ben de koşuyorum. Sizlerin her birinizi birer evlat gibi seviyorum. Cadıllı olmak bir ayrıcalık diye sosyal medyada görüyorum ve mutlu oluyorum. Her yere gittiğinizde bu ismi gururla taşıyın. Sevgili gençler yolunuz ufkunuz ve bahtınız açık olsun. Mezuniyetiniz size, ailenize okulumuza öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Mehmet CadılBucak Mehmet Cadıl Anadolu LisesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.