İŞKUR 19-49 yaş arası en az ortaokul mezunu bekçi alımı yapacak!

Türkiye'nin İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden bekçi alımları yapılmaya devam ediyor. Vatandaşlar İŞKUR bekçi alımlarını araştırırken yeni ilanlar da gelmeye başladı.

Türkiye geneli 19-49 yaş arası İŞKUR en az ortaokul mezunu bekçi alımı yapacak! İşte başvuru ekranı - Türkiye'nin İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden bekçi alımları yapılmaya devam ediyor. Vatandaşlar İŞKUR bekçi alımlarını araştırırken yeni ilanlar da gelmeye başladı. Aralık ayı itibariyle bekçi alımlarını takip eden vatandaşlar için ilanlar İŞKUR üzerinden yayınlandı. 19 ila 49 yaş arasında tüm adayların başvuruları en az ilkokul ve ortaokul mezunu olması durumunda kabul edileceği bildirildi.

Ülke genelinde bekçi alımları belediye ve özel sektör üzerinden gerçekleştirilmeye devam ediyor. Buna göre ise bekçi olarak işe başlamak isteyen kişilerin yaşının en fazla 50 olması gerektiği de bildirildi. Buna göre ise adayların İŞKUR ve genel ilan şartlarını da karşılaması gerekiyor.

İŞKUR ARALIK 2022 BEKÇİ ALIMLARI

İŞKUR tarafından yayınlanan bekçi alımlarında aranan şartlar da aşağı yukarı belli oldu. Buna göre ise adayların aşağıda ki koşulları karşılaması gerekiyor. İşte şartlar:

T.C. Vatandaşı olmak,
İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,
18 yaşını tamamlamış olmak,
Kamu haklarından mahrum olmamak, kamu hizmetlerinden mahrumiyet cezası ile mahkûm bulunmamak lazım
Alkol, uyuşturucu ya da uyarıcı madde tüketimi nedeniyle tedavi görmüş ya da görüyor olmamak
Terör örgütleri ile bu örgütlerin legal ya da illegal uzantılarının eylemlerine, toplantılarına, yürüyüş ve mitinglerine karışmamış, desteklememiş ve katılmamış olmak
En az ilköğretim, lise ya da dengi okul mezunu olmak lazım (İlanlara göre değişkenlik gösterebilmektedir)
Vardiyalı çalışmaya uygun olmak

İŞKUR BEKÇİ ALIMI YAPACAK İLLER

İŞKUR tarafından yayınlanan çarşı mahalle bekçisi ve inşaat bekçi alımları kaldığı yerden devam ediyor. Bekçi alımlarında genel olarak alımlar şu an İstanbul, Yalova, Bilecik, Çanakkale, Antalya Kepez gibi başta olmak üzere birçok iller için duyuruldu.

İŞKUR BEKÇİ ALIMLARINI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

kamugündemi

bekçi alımıİŞKUR personel alımıİŞKUR bekçi alımıbekçi alımıTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.