İŞKUR üzerinden alım yapılacak! 20 binin üzerinde maaş! İşte detaylar...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), kamu kurumları ve özel sektör işverenleri için personel alımı yapıyor. Çeşitli iş kollarında istihdam edilecek adaylar, İŞKUR'un resmî web sitesi üzerinden başvurularını yapabilirler.

Türkiye’nin önde gelen enerji şirketlerinden biri olan Türkiye Petrolleri An3onim Ortaklığı (TPAO), Devlet Su İşleri (DSİ), Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü ile birçok belediye, çeşitli pozisyonlar için yeni personel alımı başlattı!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), kamu kurumları ve özel sektör işverenleri için personel alımı yapıyor!

Başvuru şartlarına uygun olan adaylar, farklı iş kollarında istihdam edilebilmektedir. İŞKUR personel alımı hakkında bilmeniz gerekenleri sizler için derledik

Başvuru şartları neler?

Adayların başvuru yapabilmesi için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, herhangi bir cezai soruşturma geçirmemiş olmak, emeklilik veya sosyal güvenlik aylığı almıyor olmak ve askerlik görevini tamamlamış olmak gibi kriterler aranıyor. Ayrıca, adayların kamu haklarından mahrum olmaması ve arşiv araştırmasından geçer not alması gerekiyor.

Hangi pozisyonlarda personel alımı yapılacak?

Alım yapılacak pozisyonlar arasında hemşire, matbaa işçisi, dökümcü, metal pres operatörü, baskıcı, aşçı, özel güvenlik görevlisi, makine bakım onarım teknisyeni, temizlik görevlisi, arşivci, beden işçisi, baş laborant, büro memuru, hadde işçisi, tesis yöneticisi, harita teknisyeni, bahçıvan ve muhasebe meslek elemanı gibi çeşitli iş kolları bulunuyor.

Başvurular nasıl yapılacak?

Başvurular, İŞKUR (Türkiye İş Kurumu) 'un resmî web sitesi üzerinden gerçekleştirilebilir. Adaylar, ilana uygun pozisyonlar için başvurularını, istenilen belgeleri sisteme yükleyerek yapabilirler.

konyanın sesi

İŞKURpersonel ilanıpersonel alımımaaşTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.