ISPARTA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ SATRANÇ TURNUVASI

Isparta’da hafta sonu 15 Temmuz Demokrasi ve birlik günü satranç turnuvası düzenlendi.

Isparta’da hafta sonu 15 Temmuz Demokrasi ve birlik günü satranç turnuvası düzenlendi.

Turnuvaya çeşitli illerden 127 sporcu katıldı.Milli sporcuların da katıldığı turnuvaya Bucak’tan da 3 sporcu katıldı.Turnuvaya (2007) ,(2008) ,(2009-2010) ,2011-2012 doğumlular ve açık kategorisinden toplam 127 sporcu mücadele etti.Bucak’tan Emin Gülmez Ortaokulundan Zeynep Sude KIZIL , Mehmet Akif Ersoy İlkokulundan Ayşe Betül KIZIL ve Atatürk İlkokulundan Neva KARAGÖZ katıldılar.Dereceye giren sporcuların Saat, top ve çanta ile ödüllendirildiği ve 1.lerin kupa, ve ilk 5 derecenin madalyayla ödüllendirildiği turnuvada Zeynep Sude KIZIL 2007 li kızlarda 1.liği , Neva KARAGÖZ 2009 lu kızlarda 4.lüğü kazanarak madalyalarını aldılar.Ayşe Betül KIZIL’da 27 sporcuda 11.liği elde ederek turnuvayı başarıyla tamamladılar.Açık kategorisinde derece elde eden sporcularda para ödülüyle ödüllendirildi.

Bucaklı sporcular 2 gün süren turnuvada aileleri ile büyük heyecan yaşadılar,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün anlamına yakışır sonuçlarla turnuvayı tamamlayan sporcu ve ailelerini tebrik ediyoruz.

demokrasi ve milli birlik günüsatranç turnuvasıTürkiyeIsparta

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.