Isparta Antalya karayolunda zincirleme kaza! 2'si çocuk 5 yaralı

Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2'si çocuk 5 kişi yaralandı.

Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2'si çocuk 5 kişi yaralandı.

Kaza, 13 Kasım Pazartesi günü saat 12:15 sularında Burdur ili Bucak ilçesi Isparta Antalya Karayolu Çamlık Köyü Sahil Mahallesi mevkiinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Araç sürücüsü Murat Ö. kontrolündeki 09 ACY 878 plakalı otomobil, araç sürücüsü İbrahim D. kontrolündeki 20 AVZ 85 plakalı otomobil ve Ahmet A. kontrolündeki 06 CIB 98 plakalı otomobilin karıştığı trafik kazasında 2'si çocuk 5 kişi yaralandı. Kaza sonrasında çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine bölgeye Bucak Belediyesi Kurtarma Aracı, Jandarma ve Sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada 09 ACY 878 plakalı araç sürücü Murat Ö., 20 AVZ 83 plakalı araç sürücüsü İbrahim D. ile araçta yolcu olarak bulunan Fatma D. ve çocuklar Nisa N. D., Mustafa A. D. yaralandı. Yaralanan vatandaşlar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslar ile hastanelere kaldırıldılar. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

 

Isparta Antalya karayolu kazazincirleme kazasürücühastaneBurdur son dakikaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.