Isparta-Antalya yolunda heyelan mesaisi Trafik yeniden açıldı

Isparta-Antalya kara yolunda şiddetli yağışların tetiklediği heyelan nedeniyle durma noktasına gelen ulaşım, ekiplerin yoğun çalışmasıyla normale döndü. Dağdan kopan kaya parçalarının temizlenmesiyle birlikte güzergahtaki araç geçişleri kontrollü şekilde başlatıldı.

Şiddetli yağışların ardından Isparta-Antalya kara yolunda meydana gelen heyelan nedeniyle yol kısa süreliğine ulaşıma kapandı. Ekiplerin çalışmasıyla trafik yeniden normale döndü.

Isparta-Antalya kara yolunda etkili olan şiddetli yağışların ardından heyelan meydana geldi. Dağdan kopan büyük kaya parçalarının yola sürüklenmesi sonucu kara yolu bir süre ulaşıma kapandı.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, yola düşen kaya parçalarını kaldırmak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

Yetkililer, bölgede yağışların etkili olduğu dönemlerde sürücülerin dikkatli olmaları yönünde uyarıda bulundu.

Isparta Antalya karayoluTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.