Isparta Antalya yolunda otobüs kazası 1'i ağır 8 yaralı

Isparta-Antalya karayolunda yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 1'i ağır 8 kişi yaralandı.

Isparta-Antalya karayolunda yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 1'i ağır 8 kişi yaralandı.
Kaza, sabah saatlerinde Isparta-Antalya karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sedat Ö. idaresindeki 41 GK 642 plakalı yolcu otobüsü, Dereboğazı mevkiinde devrildi. Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan otobüs sürücüsü ve otobüste bulunan 7 yolcu, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Antalya Isparta karayolu otobüs kazasıAntalya Isparta yolu otobüs kazasıAntalya Isparta kazaBurdur kazaIsparta Antalya karayolu otobüs kazasıIsparta Antalya yolu otobüs kazasıTürkiyeIsparta

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.