Isparta Bağlar Mahallesinde rehine krizi yaşandı

Isparta Bağlar Mahallesinde rehine krizi yaşandı. İlk olarak evinin penceresinden bir el ateş eden şahıs daha sonra oğlunun başına silah dayayarak rehin adı.

Isparta Bağlar Mahallesinde rehine krizi yaşandı. İlk olarak evinin penceresinden bir el ateş eden şahıs daha sonra oğlunun başına silah dayayarak rehin adı. Silah sesi ve rehine haberinin alınması ile birlikte olay yerine özel harekat polisleri sevk edildi. İkna çabalarına Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’de olay yerine gelerek müdahil oldu. Emniyet mensuplarının uzun süren gayretleri neticesinde baba ikna edilerek çocuk sağ salim elinden alındı.

Piyasaya borcunun olduğu öğrenilen ve bir süredir psikolojik sıkıntılar yaşadığı öne sürülen şahıs için Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen araya girdi.İkna çabalarının sonucunda Başkan Başdeğirmen’in kendisine destek olacağı bilgisine ulaşılırken, şahıs ifadesi alınmak üzere polis ekiplerince göz altına alındı. Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: bomba15

rehin almaŞükrü BaşdeğirmenTürkiyeIsparta

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.