Isparta'da Başdeğirmen'in adaylığı netleşti

AK Parti, Isparta Belediye Başkan adayı olarak mevcut başkan Şükrü Başdeğirmen'i yeniden gösterdi. Başdeğirmen, açıklamasında, "Türkiye Yüzyılında Geleceğin Şehri Isparta'mız için yine hazırız" dedi.

Isparta'ya Yeniden Şükrü Başdeğirmen

AK Parti'nin Isparta Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Şükrü Başdeğirmen, yaptığı açıklamada, "Türkiye Yüzyılında Geleceğin Şehri Isparta'mız için yine hazırız" dedi.

Başdeğirmen, açıklamasında, "Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Türkiye Yüzyılında Geleceğin Şehri Isparta'mız için bir kez daha belediye başkan adayı gösterilmem dolayısıyla büyük bir onur yaşıyorum" ifadelerini kullandı.

Başdeğirmen, "Bugüne kadar Gönül Belediyeciliği düsturuyla Isparta'mızın gelişimi ve refahı için bir arada çalıştık. Türkiye Yüzyılı hedefi doğrultusunda, Geleceğin Şehri Isparta'mızı Daha Yaşanabilir bir il yapmak için çaba sarf ettik. Siz değerli hemşehrilerimizin destek ve güveniyle birçok önemli projeyi hayata geçirirken, 2024-2029 hizmet dönemimizde de birlikte el birliğiyle, sevgi, hoşgörü, dayanışma, çalışma azmi ve yüreğimizle hizmet edebilme inancımızla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Başdeğirmen, açıklamasında ayrıca, "Bu süreçte bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Genel Merkezimize, İl, Merkez İlçe, Gençlik Kolları, Kadın Kolları teşkilatlarımıza ve hemşehrilerime teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Şükrü BaşdeğirmenBelediye Başkan aday adayıHaberlerTürkiyeIsparta

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.