Isparta Eğirdir Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Bilal Taran Kimdir

Ak Parti'de Eğirdir Belediye Başkan aday adaylığı için iş Adamı Hasan Bilal Tarhan ilçe başkanlığına giderek resmi başvurusunu ilçe başkanı Süleyman Tezcan'a yaptı.

Yaklaşan 2024  mahalli idareler seçimleri ile birlikte siyasi partilerde adaylarını belirlemek üzere çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye genelinde aday adaylığı süreci devam eden  Ak Parti'de müracaatlar devam ediyor. 

Ak Parti'de Eğirdir Belediye Başkan aday adaylığı için iş Adamı  Hasan Bilal Tarhan ilçe başkanlığına giderek resmi başvurusunu ilçe başkanı Süleyman Tezcan'a yaptı. 

Başarılı iş insanı daha önce Eğirdirspor’da da yöneticilik yapmıştı.
Taran açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanlığımıza Giderek ilçemize Hemşehrilerimize Hizmet Etmek İçin Eğirdir Belediye Başkan Aday Adaylığı Müracatımı Yapmış Bulunmaktayım.Rabbim Mahcup Etmesin Eğirdirmize Hayırlı Hizmetler Yapmayı Nasip Etsin.”

Hasan Bilal Taran Kimdir 

  Isparta Eğirdir Doğumlu olan 3 Dönem Belediye Meclis Üyeliği Yapan iş Adamı Su Ürünleri Mühendisi Hasan Bilal Taran  2018  Genel seçimlerde Isparta Milletvekili aday aday ve 2019 yerel seçimlerinde  Eğirdir  Belediye  Başkan adaya adayı olmuştu. 

 

 

Eğirdir Ak partiEğirdir Belediye Başkan adayHasan Bilal TaranTürkiyeIspartaEğirdir (Eğridir)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.