İstanbul-İzmir Otoyolu’nda Zincirleme Kaza 11 Kişi Yaralandı

Yalova’da İstanbul-İzmir Otoyolu’nun Kılıç Kavşağı mevkisinde 5 otomobil, otobüs ve tırın karıştığı zincirleme trafik kazasında 11 kişi yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

 

 

YALOVA (İHA) - İstanbul-İzmir Otoyolu’nun Yalova sınırları içindeki Kılıç Kavşağı mevkisinde zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Bursa istikametinde seyir halinde bulunan 5 otomobil, bir otobüs ve tır henüz belirlenemeyen nedenle birbirine çarptı. Kazanın ardından otoyolda kısa süreli hareketlilik yaşandı.

İhbar üzerine bölgeye Altınova ve Çiftlikköy belediyelerine bağlı itfaiye ekipleri ile çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler, araçlarda bulunan yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı.

Kazada yaralanan 11 kişi, ambulanslarla Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki diğer hastanelere kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yalova Son DakikaYalova trafik kazasıyalova kazaistanbul izmir otoyoluistanbul izmir feci kazaTürkiyeYalova

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.