İstanbul ve Ataşehir Belediye Başkanları, Ankara'da Anıtkabir'i Ziyaret Etti - Haberler

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

İSTANBUL (İHA) - Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu beraberinde belediye başkanları ve Meclis üyeleriyle birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti. Başkan Onursal Adıgüzel, “Kadim İstanbul’umuz için birlikte hizmet edeceğimiz Belediye Başkan ve Meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte Ankara’ya giderek Anıtkabir’i ziyaret ettik. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşı, 2. Cumhurbaşkanımız İsmet İnönü’nün mezarını ziyaret ettik. Bizlere Atamızdan miras kalan Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatacağız” açıklamasında bulundu.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğluanıtkabirziyaretson dakikaTürkiyeİstanbul

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.