İşte Ak Parti Bucak Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Adayları…

Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Serdar Besler açıklamada bulunarak belediye meclisi ve il genel meclisi üyesi adaylarını açıkladı.

Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Serdar Besler açıklamada bulunarak belediye meclisi ve il genel meclisi üyesi adaylarını açıkladı.

Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Serdar Besler yaptığı açıklamada “Genel merkezimizin koordinesinde ve önderliğinde çalışmalarımızı uzun bir süredir yapıyoruz. Partimizin belediye meclisi üyeliğine ve il genel meclisi üyeliğine müracaat eden ve partimize gönül vermiş dava arkadaşlarımızın herbiri bizim için çok değerlidir bu vesileyle kendilerine de teşekkür etmek isterim. Biz bu başvurular içerisinden ve partimiz organlarından sadece 15 belediye meclis üyeliği ve 4 il genel meclis üyeliği adayını belirlemek zorundaydık. Yaptığımız çalışmalar neticesinde listemizi belirledik. Belirlediğimiz listeleri de ilçe seçim kuruluna teslim ettik. Listemizde yer alan arkadaşlarımıza, Bucak’ımıza ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

EMRULLAH ÜNAL

BELEDİYE MECLİSİ ADAYLARI

İSMAİL BAŞARIR

OSMAN TOLUNAY

YASİN ÇİÇEK

AYŞEGÜL ALTINSOY

AHMET ÖZCAN

AHMET GEZMEZ

İSMAİL BAŞTAŞ

GÜLÇİN SERT ÇELİK

ENES GÜN

EMRA AKÇAY BİLGİÇ

ALİ OFLAZ

SEVİM AKTAN

RAZİYE KOÇ

KONTENJAN ADAYLARI

YAKUP GÜLCÜ

MUSTAFA KORKMAZ

İL GENEL MECLİSİ ADAYLARI

SAMİ UĞUR

İBRAHİM AVCIL

HATİCE DALGAR

SADULLAH UÇAR

ak parti bucakserdar besleraçıklamaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.