İSTİRİDYE MANTARI ÇEŞİTLİ YEMEKLERLE TANITILDI

Burdur ili Karamanlı ilçesinde Karamanlı Belediyesi Tarım Müdürlüğü ve Halk Eğitim İşbirliği ile açılan İstiridye Mantar kursu tanıtımı yemekli yapıldı.

Burdur ili Karamanlı ilçesinde Karamanlı Belediyesi Tarım Müdürlüğü ve Halk Eğitim İşbirliği ile açılan İstiridye Mantar kursu  tanıtımı yemekli yapıldı. 

Burdur  Tarım Gıda Orman İl Müdürü Oktay Tarcan  , Belediye  Başkanı Fatih Selimoğlu  ,Halkeğitim ve kursiyerlerin katıldığı yemekte  İstiridye mantarı tanıtıldı. konu ile ilgili sosyal medyada açıklamada bulunan Başkan SELİMOĞLU ” İSTİRİDYE MANTAR TANITIM YEMEĞİ

Belediyemiz, Tarım Müdürlüğü ve Halk Eğitim İşbirliği ile açılan İstiridye Mantar Kursuyerlerimiz için Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından dün düzenlenen tanıtım yemeğine Tarım İl Müdürümüz Sayın Oktay DARCAN ile birlikte katıldık.

* Mantar Çorbası

* Mantarlı Pide

* Güveçte Mantar lezzetini tatdık

Gülbeste Restaurant İşletmecileri, Gülşen TANIŞOĞLU, Hüseyin BALAR’a tüm Aile Mensuplarına, Yemekleri hazırlayan Aşçılarımıza, ustalarımıza ve tüm personele teşekkür ederim.”dedi

istiridye mantar kursutanıtımTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.