İYİ Parti Adayı Dursun, Dur Durak Bilmiyor!

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Alparslan Dursun, seçim ziyaretlerine devam ediyor. Başkan adayı Dursun, beraberindeki partililer ile birlikte Bucak Belediyesi'ni ziyaret etti. Başkan adayı Dursun yine ziyaretlerini sürdürürek ilçede Maraton,Alp, Mutlu ve Güner İş …

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Alparslan Dursun, seçim ziyaretlerine devam ediyor. Başkan adayı Dursun, beraberindeki partililer ile birlikte Bucak Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan adayı Dursun yine ziyaretlerini sürdürürek ilçede Maraton,Alp, Mutlu ve Güner İş Merkezi’nde ziyaretlerde bulundu. Banka şubelerini de ziyaret ederek çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan adayı Dursun, toplumun her kesiminden destek beklediklerini ifade etti.

Bucak’ı karış karış gezen ve çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan İyi Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Av. Alparslan Ahmet Dursun, verilen sözlerin tutulmamasıyla Bucaklıların duygularıyla oynandığını hatırlatarak, “Görüştüğümüz her hemşerimiz bize önceki seçimleri ve adayların sözlerini hatırlatıyor. Bugüne kadar onlarca söz vermiş ama seçilmiş olmalarına rağmen söz verdiği projelerden hiç birini yerine getirilmemiş! Milletimiz bunu bize hatırlatıyor. Bize diyor ki; ‘Eğer sizde onlar gibi söz verip de yerine getirmeyecekseniz, eğer bizleri seçimden seçime hatırlayacaksanız, belediyeye gelip derdimizi anlatacak kimse bulamayacaksak bizim kapımızı çalmayın´ diyor.

Söz verip de yerine getirmemek, o sözü tutmamak bu millete kötülükten başka bir şey değildir. Gittiğimiz her yerde milletimiz sağ olsun desteğinin bizden yana olduğunu söylüyor. Milletimiz kendine verilen sözün tutulmamasının, yani kendisine yapılan kötülüğün hesabını sandıkta soracaktır.” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti AdayAlparslan DursunTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.