İYİ PARTİ AĞLASUN VE ÇELTİKÇİ TEŞKİLATLARINDA KONGRELERİNİ YAPTI

1 Mart 2020 Pazar günü gerçekleşen İYİ Parti Çeltikçi İlçe Kongresi gerçekleşti. Yapılan kongrede eski başkan İsmail Ayaz güven tazeledi.

1 Mart 2020 Pazar günü gerçekleşen İYİ Parti Çeltikçi İlçe Kongresi gerçekleşti. Yapılan kongrede eski başkan İsmail Ayaz güven tazeledi. İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan: “Yeni dönemde de yoluna devam edecek olan İlçe Başkanımız İsmail Ayaz ve yönetimini tebrik ediyor, başarılarla dolu bir dönem diliyoruz.” dedi.

Aynı gün içerisinde Ağlasun’a giderek İYİ Parti Ağlasun İlçe Kongresini gerçekleştirdiler. Yapılan kongrede eski başkan Halil Sayın güven tazeleyerek yeniden başkan oldu.İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan :

“Demokrasi şölenimizde bugün bir diğer ilçe kongremizi Ağlasun İlçemizde gerçekleştirdik. Yeni dönemde de yoluna devam edecek olan İlçe Başkanımız Halil Sayın ve yönetimini tebrik ediyor, başarılarla dolu bir dönem diliyoruz.” dedi.

İYİ Partiİsmail AyazTürkiyeBurdurÇeltikçi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.