İYİ Parti Başkan Adayı Dursun:”Bucak İYİ Olacak”

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Alparslan Dursun, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez ve beraberindeki heyet ile birlikte NNC Medya'yı ziyaret etti

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Alparslan Dursun, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez ve beraberindeki heyet ile birlikte NNC Medya’yı ziyaret etti.

Ziyaretinde İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Alparslan Dursun “Bucak’a hizmet etmek için kadromuz hazır. Belediye Başkanlığını kazanmam halinde şeffaf bir belediyecilik yapacağız. Kapılarımız sonuna kadar açık olacak. Parti gözetmeksizin tüm vatandaşlarımıza hizmeti eşit sunacağız. Bucak’ın yaşanabilir şehir olması için projelerimiz var. Bu projeleri birer birer devreye sokacağız” dedi.

Başkan adayı Alparslan Dursun, her türlü eleştirilere ve önerilere açık olacaklarını dile getirerek “Bucak halkımızdan kim olursa olsun eleştirilere açık olacağız, herkesin fikrine saygı gösterip, şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile hizmet edeceğiz. Bucak İYİ olacak” dedi.

NNC Medya Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Nanecioğlu da İYİ Parti heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek seçimlerde başarılar diledi.

İYİ Parti Başkan AdayiAlparslan DursunTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.