İYİ Parti’den Miting Gibi Mahalle Toplantısı

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Av.Alparslan Ahmet Dursun, Alaattin Mahallesi'nde düzenlenen mahalle toplantısında vatandaşlara seslendi. Akşam saatlerinde miting havasında geçen mahalle toplantısında konuşan Başkan adayı Dursun, Bucak'ta değişimin başladığını ve İYİ Belediyecilik anlayışının hakim …

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Av.Alparslan Ahmet Dursun, Alaattin Mahallesi’nde düzenlenen mahalle toplantısında vatandaşlara seslendi. Akşam saatlerinde miting havasında geçen mahalle toplantısında konuşan Başkan adayı Dursun, Bucak’ta değişimin başladığını ve İYİ Belediyecilik anlayışının hakim kılacaklarını kaydetti.

“Kaybedecek vaktimiz yok, bizim artık koşmamız lazım”

Bucak’ta 10 yıl boyunca herkesin kaybettiğini ifade eden İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Av.Alparslan Ahmet Dursun, “ 10 yıldır bizleri yönetenlerin bizlere kattığı bir şeyler var mı? Yok buna hiç kimse cevap veremiyor. Biz bunu değiştirmeye çalışıyoruz. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun bizim derdimiz Bucak. Yıllardır burada kazanan yok Bucak kaybetti. Artık kaybedecek vaktimiz yok. Bizim artık koşmamız lazım. Sizlerden ricam yıllardır sizlere bunları reva görenlere gereken cevabı verin. Bizler söz veriyoruz derdinizle dertleneceğiz. Açıkladığımız 40 projeyi hayata geçireceğiz. Bu hizmetlerin tamamı yapılacak. 5 yıllık sürede 40 projemizi hayata geçirip halkımızın yüzünü güldüreceğiz. Mahallerde ayrım yapmayacağız herkes eşit hizmet vereceğiz. 31 Mart’ta 2 seçeneğimiz olacak. Ya bu hizmetsizliği oylayacağız ya da hizmet için değişim yapacağız. Hepinizin desteklerini bekliyorum. Gelin bizlere şans verin gelin beraber bu şehri yaşanabilir bir ilçe haline getirelim ”şeklinde konuştu.Konuşmanın ardından İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Av.Alparslan Ahmet Dursun, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

İYİ Parti mitingTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.