İyi Parti Elmalı Yeni İlçe Başkanı Fatih Altınbaş

Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan Ve Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün katılımı ile Düzenlenen törenle Yeni Başkan Fatih Altıntaş görevi devraldı.

Antalya ili Elmalı  İlçesi  İyi Parti İlçe  başkanı Muhammet Kemençe  görevini yeni Başkan  Fatih Altıntaş 'A devretti

  10 Aralık 2023 pazar günü Elmalı  İYİ Parti ilçe binasında düzenlenen  törene İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan il ve ilçe yonetimı Elmalı  Belediye Başkanı Halil Öztürk ve Partililerin katıldığı törenle yeni başkan Fatih Altıntaş görevi devraldı.  Törende pariye katılanlara rozetlerini İl Başkanı Karacan taktı. 

Törene katılan Belediye Başkanı Halil Öztürk "İYİ Parti İl Başkanımız Vahdet Afşin Karacan'ın katılımıyla İYİ Parti Elmalı İlçe Başkanımızda gerçekleşen devir teslim törenine katılarak partimize yeni katılan üyelerimize rozetlerini taktık.İlçe Başkanlığı görevini özverili ve gayretli bir şekilde tamamlayan Muhammet Kemençe başkanımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, Yeni İlçe Başkanımız Fatih Altıntaş'a hayırlı olsun temennisiyle görevinde başarılar diliyorum". Dedi

Halil ÖztürkİYİ parti AntalyaİYİ Parti ElmalıVahdet Afşin KaracanTürkiyeAntalyaElmalıFatih Altıntaş

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.