İYİ Partililer, Köşe Bucak Her Yerdeler!

İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde dört koldan seçim çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkan adayı Alparslan Ahmet Dursun, esnaf ziyaretleri yaparken, partili kadınlar da Pazar Mahallesi'nde seçim çalışmasını sürdürdü. Seçimlere sayılı gün …

İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde dört koldan seçim çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkan adayı Alparslan Ahmet Dursun, esnaf ziyaretleri yaparken, partili kadınlar da Pazar Mahallesi’nde seçim çalışmasını sürdürdü.

Seçimlere sayılı gün kala birçok mahallelere ziyaretlerde bulunan İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Alparslan Ahmet Dursun, İlçe Başkanı Safa Sönmez ve  teşkilat üyeleri ile birlikte ziyaret turlarına hız kesmeden devam ediyorlar.

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Alparslan Ahmet Dursun yaptığı ziyaretler kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor. Vatandaş ve esnaflarla istişarelerde bulunan başkan adayı Dursun talepleri dinleyip tek tek not alıyor. Ziyarette bir konuşma yapan Başkan adayı Dursun’’Mahallerimizin ve esnaflarımızın sıkıntılarını biliyoruz, seçildiğimiz takdirde hep birlikte el ele vererek ekibimizle birlikte mahallelerimizin ve ilçemizin sıkıntılarını hep birlikte el ele vererek çözeceğiz” dedi.

yerel seçimTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.