Jandarma Aranan Şahsı Yakaladı: 11 Yıl 3 Ay Hapis Cezası

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama suçundan 11 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.S.'yi yakaladı.

DÜZCE(İHA) – Düzce İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yaptığı çalışmada uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama suçundan 11 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı yakalandı.
Düzce’de jandarma ekipleri, aranan şahısların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Jandarma ekiplerinin yaptığı önleyici faaliyetler neticesinde uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan aranma kaydı bulunan ve 11 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.S. yakalandı. M.S. isimli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Düzce cezaevine teslim edildi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

jandarmaaranan şahısson dakikauyuşturucuTürkiyeDüzce

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.