KAÇAK YOLLARLA TİCARETİ YAPILAN SAKA VE FLORYA KUŞLARI TABİATA SALINDI

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü VI. Bölge Müdürlüğüne bağlı Antalya Şube Müdürlüğü merkez ekipleri, 5 adet saka ve 9 adet florya kuşunun ticaretini yapan kişiye 8.008 TL tazminat ve 1.040 TL idari para cezası olmak üzere toplam 9.048 TL ceza uyguladı.

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü VI. Bölge Müdürlüğüne bağlı Antalya Şube Müdürlüğü merkez ekipleri, 5 adet saka ve 9 adet florya kuşunun ticaretini yapan kişiye 8.008 TL tazminat ve 1.040 TL idari para cezası olmak üzere toplam 9.048 TL ceza uyguladı.

DKMP Antalya Şube Müdürlüğü ekiplerince bir kişinin kaçak yollarla şehre getirdiği toplam 14 adet kuş ele geçirildi.

DKMP Antalya Şube Müdürlüğüne gelen bir ihbarı değerlendiren merkez koruma ekipleri İstanbuldan kaçak kuş getiren şahsı yakalamış olup gerekli cezai müeyyideleri uygulamışlardır.

El konulan saka ve florya kuşları veteriner kontrollerinin ardından tabiata bırakılarak tabii ortamlarındaki yaşamlarına döndürülmüşlerdir.

 

saka ve florya kuşlarıkaçak ticaretcezai işlemkaçakçılıkTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.