Kadınlara Müjde Gönül Rahatlığıyla Tedavi Olabilirsiniz Dr. Güneş Uzun Bucak'ta Hizmete Başladı

Isparta bölgesinde yakından tanınan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Op. Dr. Güneş Uzun tarafından Bucak'a kazandırılan poliklinik 12 Mart Cumartesi günü yapılan açılışla resmen hizmete açıldı.

15 Şubat tarihinden itibaren Bucak'ta kadınlara hizmet vermeye başlayan Op. Dr. Güneş Uzun, kısa sürede hastalarının takdirini kazandı.

12 Mart Cumartesi günü yoğun katılımla yapılan açılışa, AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, AK Parti Bucak İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Şahan, CHP Kadın Kolları Başkanı Meltem Mutlucan ve davetliler katıldı.

Uzmanlığı ve tecrübesi ile kadın hastalıkları ve doğum konusunda, Isparta ve Burdur Halkının güvenini kazanan Op. Dr. Güneş Uzun, Bucak Halkının da kısa sürede takdirini kazanarak hizmet vermeye başladı.

Yapılan açılış sonrasında açıklamada bulunan Op. Dr. Güneş Uzun, " Yıllarca Isparta'da hizmet verdikten sonra gelen talepler doğrultusun 15 Şubat itibariyle Burdur'un Bucak İlçesi'nde hizmete başladım. Kliniğimizde gebelik takibi ve doğum, infertilite, vajinismus, genital estetik üzerine hizmet vermekteyim" ifadelerini kullandı.

Op. Dr. Güneş UzunBucak Eski hükümet konağı yanı TG ofis 1.katta sizlere hizmet veriyor.

TEL: 0546 203 09 92

ADRES: Konak Mah. Yahya Kemal Caddesi no: 26 Kat: 1 Kapı No: 15 -16 - 17- 18 Bucak / Burdur

Güneş UzunTürkiyeIspartaBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.