Kadir Durmuş, TİP Burdur Belediye Başkan adayı oldu! Kadir Durmuş kimdir?

TİP Burdur İl Başkanlığında düzenlenen tanıtım toplantısında Türkiye İşçi Partisi'nin Burdur Belediye Başkan adayı Kadir Durmuş resmen açıklandı. Detaylar haberimizde...

Yerel seçim için YSK bildirilerine sayılı günler kala, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Burdur Belediye Başkan adayı Kadir Durmuş oldu.

TİP Burdur İl Başkanlığında yapılan Belediye Başkan adayı tanıtım toplantısı ve basın açıklaması saat 14.30 da gerçekleşti. İttifak gündemlerinin ardından yerel seçimlere Burdur’da tek başına girmeye karar veren Türkiye İşçi Partisi Burdur Belediye Başkan adayı Kadir Durmuş oldu.

Kadir Durmuş kimdir?

Kadir Durmuş, 1976 yılında Kırşehir'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini tamamlayan Kadir Durmuş, Ankara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 27 yıldır aktif sosyalist siyasetin içinde bulunan Kadir Durmuş, Türkiye İşçi Partisi kurucu üyelerindendir. 

2018-2020 tarihleri arasında Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş'ın danışmanlığını yapan Kadir Durmuş, 2020'den bu tarafa Burdur'da ikamet etmektedir.

Evli ve bir çocuk babası Kadir Durmuş, İki köpekli ve iki kedili bir evde yaşıyor.

Kadir DurmuşTürkiye İşçi PartisiBurdur Belediye Başkan adayıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.