Kahramanmaraş Türkoğlu kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Mustafa Nevzat Mercan kimdir?

Türkoğlu ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Bilecik Gölpazarı Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan , Kahramanmaraş Türkoğlu Kaymakamı olarak atandı.

Türkoğlu ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Bilecik Gölpazarı Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan ,  Kahramanmaraş Türkoğlu Kaymakamı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

 

Türkoğlu Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan Kimdir?

 

1984 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve ortaöğretimini İstanbul’da, lisans eğitimini ise Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamladı. 2010 yılında Kocaeli Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğünde muhafaza memuru olarak memuriyete başladı.    2018 yılında Yozgat Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Yozgat ilinde Valilik stajını, Yalova İli Armutlu İlçesinde Kaymakam Refikliği stajını tamamladıktan sonra ilçemizde görevine başladı. Türkoğlu Kaymakam V. Sn. Mustafa Nevzat MERCAN, evli ve iki kız çocuk babasıdır.

Mustafa Nevzat MercanatamaTürkiyeKahramanmaraşTürkoğlu

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.