Kalite, Güven ve Uygun Fiyatlar İle Kadıoğlu Yapı Malzemeleri Sizlerin Hizmetinde

Kadıoğlu Yapı Malzemeleri, kaliteli, güvenilir işçilik, uygun fiyat, geniş ürün yelpazesi ve mühendislik hizmetleri ile Bucak Halkına hizmet veriyor.

Kadıoğlu Yapı Malzemeleri, kaliteli, güvenilir işçilik, uygun fiyat, geniş ürün yelpazesi ve mühendislik hizmetleri ile Bucak Halkına hizmet veriyor.

Kadıoğlu Yapı malzemelerinde; İnşaat Yapı Malzemeleri, Mantolama çeşitleri, Isı yalıtım sistemleri, Renkli kiremitler, Çatı izolasyon malzemeleri ,Yapı kimyasalları ,Tasarım, anahtar teslim uygulama ve birçok ürünün Bucak'taki adresi haline geldi.

Uygun fiyatlarla Bucak Halkına hizmet veren Kadıoğlu Yapı Malzemeleri, birçok markayı sizlere kalite farkı ile sizlere sunuyor.

Malzemelerin yanı sıra mühendislik hizmetlerini de bünyesinde bulunduran Kadıoğlu Yapı Malzemelerinin İşletme Sahibi Mustafa Kadıoğlu, " Birçok ürünü Bucak Halkının hizmetine sunuyoruz. Yapı Malzemeleri hususunda gerçekten geniş ürün yelpazemiz bulunuyor. Ürünlerin yanı sıra tasarım ve anahtar teslim uygulamalarımız da bulunuyor. Bucak Halkına en iyi hizmeti verebilmek için buradayız. Yaptığımız işten ve ürünlerimizden memnun kalacaklar. Haftanın 7 Günü hemşehrilerimizin hizmetindeyiz. Tüm Bucak Halkını işletmemize bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

KADIOĞLU YAPI MALZEMELERİ

TEL: 0 532 151 65 15

Adres: Konak Mahallesi Yıldız Market Karşısı Bucak / Burdur

uygun fiyatyapı malzemeleriTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.