Kalp Krizi geçiren Başkan Alagöz'den mesaj var!

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, evinde geçirdiği rahatsızlık sonrasında tedbir amaçlı olarak Isparta Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Sağlık durumu hakkında bilgi veren Alagöz, destekler için teşekkürlerini iletti.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, bu akşam saatlerinde evinde geçirdiği rahatsızlık sonrasında tedbir amaçlı olarak Isparta Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Alagöz, sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulunarak desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Alagöz, yaptığı açıklamada, "Bugün akşam saatlerinde evimde geçirdiğim rahatsızlık sonrası tedbir amaçlı olarak Isparta Şehir Hastanesinde tedavime başlanılmıştır. Bu süreçte arayan, soran, dualarıyla, güzel dilekleriyle desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Kadirşinas İlçe Halkıma, kıymetli hemşerilerimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza sonsuz teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Merak eden tüm sevenlerimiz için sağlık durumumun şu anda iyi olduğunu bildirir saygılarımı sunarım." ifadelerini kullandı.

NNC Haber ailesi olarak Başkan Alagöz'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.

kalp kriziÜmit AlagözBurdur HaberHaberlerTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.