KAMU BAŞDENETÇİSİ ŞEREF MALKOÇ, MAKÜ’NÜN KONUĞU OLDU

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Ombudsmanlık Topluluğu tarafından düzenlenen ve Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’un konuşmacı olarak katıldığı “Adalet, Ombudsmanlık ve Üniversiteler’ konulu konferans, MAKÜ Konferans ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması …

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Ombudsmanlık Topluluğu tarafından düzenlenen ve Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’un konuşmacı olarak katıldığı “Adalet, Ombudsmanlık ve Üniversiteler’ konulu konferans, MAKÜ Konferans ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program MAKÜ tanıtım filminin izlenmesi ile devam etti.Programın açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz, “İdarenin birtakım uygulamaları karşısında vatandaşın arzu ettiği sonuca ulaşamadığını düşündüğü zamanlarda o sorunların yargı tarafından çözümüyle bu olgular modern dünyada önemli bir yaklaşım olarak karşımıza çıkıyor” dedi. Korkmaz, idari ve adli yargının toplum düzeni üzerindeki etkilerine değindi. Konferans konuğu Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Yeni Zelanda’da yaşanan olaylara değindi. Konuşmasında teknolojinin öneminden de değinen Malkoç, bilgiye ulaşmanın çok kolay olduğu bilgi teknolojisi çağında teknolojiyi iyi ve etkili kullanmanın insan yaşamı için ne kadar önemli olduğunu anlattı, öğrencilere bu yönde tavsiyeler verdi. Konferans, Rektör Korkmaz’ın Şeref Malkoç’a hediye takdimi ile son buldu.

ŞEREF MALKOÇziyaretMAKÜTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.