KARAMANLI 3. ETAP TOKİ’LERE RESMİ BAŞVURULAR BAŞLIYOR

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu sosyal medya hesabında açıklamada bulunarak 3.Etap TOKİ konutları için resmi başvuruların 2 Aralık'ta başlayacağını bildirdi. Başkan Selimoğlu yaptığı açıklamada

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu sosyal medya hesabında açıklamada bulunarak 3.Etap TOKİ konutları için resmi başvuruların 2 Aralık’ta başlayacağını bildirdi.

Başkan Selimoğlu yaptığı açıklamada “Tokilerin ilçemize kazandırılmasını sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat KURUM’a , Toki Başkanımıza, Toki dairesinde destek olanlara, Milletvekillerimiz Sayın Bayram ÖZÇELİK ve Sayın Yasin UĞUR’a, Ak Parti İl Başkanımız Sayın Volkan MENGİ’ye , AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Ömür KARAKAYA’ya, İl Genel Meclis Üyemiz Sayın İsmail AKKAYA’ya, Tüm Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatımıza, Belediye personelimize, ilçemize konut yapılması için başvuru yapacak olan tüm vatandaşlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Başvuru Tarihi : 2 Aralık 2019 – 3 Ocak 2020

Başvuru Yeri : Karamanlı Ziraat Bankası

Peşinat : 2+1 (2.000,00 TL)

3+1 (4.000,00 TL)

3 ETAP TOKİTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.